Monday, May 18, 2009

Getaway IV : Madame Tussaud

Dapat ambil gambar dengan patung pun jadi la.....heheheheh

















Anyway, terasa cam jadi "paparazi" la plak hari tu, bezanya "depa" ni semua tak boleh nak lari je...ha ha ha ha
.
.
.

12 comments:

rerama salju said...

wah..wah...jeles ni!

Josh said...

fuyooooo..... jauhnyer Maz terbang!!!

Ada gi amsterdam jumpe ngan Azizi ke tak?

mazddaud said...

rs,

ala, tak mau la jeles...jom kita pi sama2 plak nanti...kita ajak kak ja sekali....heheheheheh

mazddaud said...

josh,

ha ha ha ha...terbang pinjam sayap AirAsia...;-)


yup, saya ada gi amsterdam.

isssshhhh, josh ni...kenalah mengadap "mayor of amsterdam" ...kalau tak nanti tak pasal2 dia haramkan saya pijak bumi asterdam tu....ha ha ha ha

azizi said...

correctie, ik ben der burgemeester van het rood lichtdistrict

pembetulan: saya datuk bandar daerah lampu merah aja. heh..heh..heh

mazddaud said...

azizi,

that's what i wanna write actually....tapi takut pula datuk bandar tu murka...ha ha ha ha

Baby Wify said...

nmpk cm gmbr betul lak yg 1st tu huhu...

mazddaud said...

Baby Wify,

yup, memang ada patung yg nampak real sgt...tapi mostly kat bahagian tangan je spoil sikit...heheheh

anyway, welcome to my blog..:-)

zai said...

salam...

wah2..bestnyaaa..

mazddaud said...

salam zai,


memang bestpun....kalau boleh nak pi lagi...ha ha ha


anyway, thanks for visiting my blog..:-)

kak ja said...

Nampak karib sungguh Maz S Rukh Khan tu.. ada apa2 ke ni?? hehehe..

*Tak jeles sgt sbb xde MY George Clooney

mazddaud said...

kak ja,

isshh...macam tau2 je kak ja ni...tapi kan nak buat camna..."buah hati ku, suami orang"....ha ha ha ha


***actually, tak minat pun kat SRK tu...saja je ambil gambaq sbb byk artis yg lain sy tak kenal pun...ha ha ha ha ha***

p/s your George Clooney belum jadi patung la...hehehe