Thursday, July 3, 2008

Lagu - Bintang AF Yang Best


Nubhan - Ada UntukMu (Lagu yg last ni la..baru meletup!)






Aizat - Hanya Kau Yang Mampu (Walaupun tak hensem..tapi suara memang power!)







Dafi - Bila Terasa Rindu (Sooooo..cute!)

4 comments:

azizi said...

dafi ? hahhhhhhhhhhhhhh tidak... geli tgk ..heh..heh..heh..heh
* tp suara aizat sedap .. tp malaysia ni .. kena ada pakej kan .. mcm bob n adibah noor .. walaupun sedap tp kurg menyerlah sbb pakej agak kurang.

.. tp dafi suara tak best tu jugak ada org minat .. ha ha ha ha ... jgn marah.

*presiden kelab takmo dafi .:-)

mazddaud said...

ha..ha..ha...geli tgk or "jealous" tgk? cute la dia..."menghayati keindahaan ciptaan tuhan"...:-)
actually, i just like his song "bila terasa rindu" tu je...

yep, kat malaysia ni kalau tak cukup pakej susah sikit nak laku...hopefully this kind of metality would change!

ja-anuar said...

Salam Maz,
Kja nak join kelab takmo dafi Azizi!!! Kja bkn jeles tp sj je suka nak menentang arus... hahaha.. Azizi, kja nak jadi the club secretary, bleh?

mazddaud said...

Salam Kja,

Welcome back Kja...lama tak nampak kat sini...great to see you back.

Kelab takmo Dafi dah ada penyokong plak dah...abis la saya cam ni...2 lawan 1..kalah la saya...huhuhuu...

Oklah, kalau cam ni...nak kena submit borang join kelab takmo Dafi jugalah...so, camna tuan presiden dan puan secretary...boleh ka chek nak join sama?..ha..ha..ha..