Wednesday, November 19, 2008

Tolong doakan ye....

Saya baru saja dapat berita yang sahabat saya Nik Zaima Nik Aziz sedang koma di Hospital Universiti Petaling Jaya. Menurut doktor, ini disebabkan oleh air daripada "public swimming pool" di Shah Alam. (ini apa yang adik dia beritahu)

Saya dah kenal dia sejak dari Sek Men Sultan Abdul Halim, Matrikulasi UUM dan sampai habis belajar di UUM.

Saya dan Zaima juga sama-sama dalam Palapes.

Tolong doakan sahabat saya ni ye....

9 comments:

Josh said...

Sorry to have the news. Apa hal ngan air kat kolam tu?? berkuman??

arejae said...

maz..tak sangka boleh jumpa blog nie tru google search "nik zaima".

alhamdulillah...perkembangan zaima setakat ari nie positif.sama2 lah berdoa.

[danial][ma] said...

hej! mazddaud...hhmmm...what's wrong with the water of shah alam swimming pool? may she recover soon...

mazddaud said...

hi josh,

saya pun tak berapa pasti apa sebenarnya.....i just hope she will recover soon..

mazddaud said...

arejae,

alhamdulilah, dah ada perkembangan positif....

arejae,fizah,hazie ngan din ada pergi lawat dia kan...ina pun teringin sangat nak lawat zaima tapi nak buat camna keadaan tak mengizinkan buat masa ni....

ya, sama2 kita berdoa untuk zaima...

mazddaud said...

hi danial,

i'm also not really sure about the water...

just hope she will recover very soon...

azizi said...

meginitis?

mazddaud said...

azizi,

ya...meginitis. Yesterday, she did showed some +ve feedback. Alhamdulillah...hopefully she will recover very soon. Insyaallah.

arejae said...

al-fatihah.akhirnya zaima pergi meninggalkan kita pada pukul 4pm tadi.